Smršala, prepolovila se i transformisala u plavu bombetinu: Evo kako danas izgleda Dragica Janičić, au! (FOTO)
Foto: Printscreen/Veliki Brat

SVAKA ČAST

Smršala, prepolovila se i transformisala u plavu bombetinu: Evo kako danas izgleda Dragica Janičić, au! (FOTO)

Dragica je zadržala svoju plavu kosu

Objavljeno:

Nekada kontroverzna učesnica "Velikog brata", Dragica Janičić, iznenadila je javnost svojom transformacijom. Njene najnovije fotografije na Instagramu otkrivaju značajnu promenu u izgledu, a pratioci aplaudiraju njenom novom izdanju.

Dragica Janičić je ostala upamćena kao jedna od najprovokativnijih učesnika "Velikog brata" 2009. godine. Njeni sukobi i emotivni ispadi bili su često u fokusu gledalaca. Danas, više od decenije kasnije, Dragica se pojavljuje u novom svetlu.

Dragica je zadržala svoju plavu kosu, ali je smanjila telesnu težinu, ispod njene objave ređali su se komentari.

Dragica Janičić
foto: Printscreen/Veliki Brat

"Mačkoooo" je bila njena uzrečica koja je iritirala mnoge, ali Dragica danas ima drugačiji fokus. "Bavim se hortikulturom iliti cvećarstvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. Recimo bavim se kreativnim honorarnim radom i od tog živim," izjavila je Dragica, pokazujući svoj prelazak na drugačiji, kreativniji način života.

Dragica Janičić
foto: Instargram

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je veliki brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - dodala je Dragica svojevremeno.

00:12

Brat Darka Lazića stigao na proslavu

(Espreso/Blic/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.